PIZZA 2 GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 672 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza 2 Go. Meer weten? Ontdek meer

30 jan 2023 om 12:36 Pizza was terrible! Cheap ingredients, chewy dough AND there was a piece of plastic bag in my pizza!!
29 jan 2023 om 18:49 wacht al 2 en half en heb me eten niet eens gekregen, hahha en krijg wel een mail om ze te beoordelen.. zieke shitt dit waar is me fucking vreten
29 jan 2023 om 0:22 Eerste en laatste keer spareribs
28 jan 2023 om 22:55 supersnel geleverd en superwarm. je hebt klant erbij
28 jan 2023 om 12:10 Volgende keer meer mais graag want we betalen oook daar voor apart pizza is altijd top en bezorging altijd snel
23 jan 2023 om 20:42 Altijd snel en lekker!
23 jan 2023 om 20:40 Bestel hier altijd. Beste uit de buurt. Was weer super lekker en ook erg snel . Thnx
23 jan 2023 om 4:43 Jarenlang klant bij hun, pizza’s, pasta’s & hun kip is topnotch + gratis bezorging + minimaal maar 10 eur besteding, dit is top klasse man , herhaling zeker vatbaar
19 jan 2023 om 20:20 Normaal niks te klagen altijd wel prima alleen vandaag was het te zoutig
18 jan 2023 om 22:47 I ordered pizza meat lover and i payed for that pizza 13 euros. But it’s not worth. They are only scammers. Never order agajn
17 jan 2023 om 23:33 Snij de pizza een x goed stelletje lullos
17 jan 2023 om 22:51 Pasta funghi besteld, toen ik het open maakte dacht ik dat ik enkel gekookte pasta had gekregen, de saus was zo waterig dat alles naar de bodem was gezakt en echt NUL smaak eraan. Je at eigenlijk ook gewoon gekookte pasta