PIZZA 2 GO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1072 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza 2 Go. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 0:37 Just a bit cold
12 jun 2024 om 19:29 Heerlijke verse pizza's. Er was gedoe met online betalen, maar de eigenaar heeft dat netjes opgelost.
11 jun 2024 om 20:07 De eigenaar had gebeld dat er storing was met hun machine. Gevraagd of ik mijn geld terug wou of als ik zou wachten. Uiteindelijk gekozen om te wachten, het eten was vers gemaakt en lekker op smaak. Ook heb ik extra kip gekregen voor het wachten!!
10 jun 2024 om 7:25 I PAID several additionals for the pizzas and calzone, but they came as default, when they were clearly shown on tje ticket
9 jun 2024 om 23:19 I ordered two pints of icecream, only received 1 pint after 2 hours of waiting.
9 jun 2024 om 18:59 Ze zijn echt achteruit gegaan er zat geen eens kruiden op de wedges.
31 mei 2024 om 11:47 Heerlijk zoals altijd. Zeker een aanrader.
29 mei 2024 om 6:03 The pizza looked nice and delicious at first, but that was it too, nothing like how it looks.
26 mei 2024 om 5:32 Heerlijk
24 mei 2024 om 11:39 De pizza was heel lekker en nog behoorlijk warm