PIZZA 2 GO

PIZZA 2 GO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 495 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza 2 Go. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 8:10 Doordat 1 ding toevallig niet aanwezig was, netjes andere oplossing gekregen met extra drinken Heeel blij met juliie
29 jun 2022 om 5:02 I put 90 minutes just as a random selection. I never received my order despite the restaurant accepting it. If you are closing the restaurant, please do not accept orders and mislead customers. This is fraudulent and unacceptable.
28 jun 2022 om 12:30 Pizza was er snel en smaak was goed pittige chorizo prima pizza voor een prima prijs
26 jun 2022 om 19:42 They never make the order as you made it in the app, aleatory dishes, like if Instead of choosing at the app you always going to have a Magic order!
26 jun 2022 om 12:53 The pizza was not very good, we didnt enjoy it
25 jun 2022 om 22:30 Smaakvolle pizza's waarvan je geen genoeg van kan krijgen.
23 jun 2022 om 20:15 Heerlijke pizza zoals altijd en top hotwings. Pizza heel snel bezorgd en nog lekker warm
23 jun 2022 om 9:46 Ze komen altijd sneller dan gedacht!
20 jun 2022 om 19:56 Mijn prullenbak heeft ervan gesmuld!! Nooit meer! Koude dunne pizza alleen tomaten saus en geen ene stukje of smaakje kaas. Deeg met tomatensaus. 15 e naar de klote!! Jammer geen 0 * te kunnen kiezen
15 jun 2022 om 21:40 Burger was heel flauw. 1 kleine augurk, 1 tomaat en een paar stukjes sla waren de toppings van de burger.
6 jun 2022 om 1:31 Lekker gegeten